В последните близо две години думата корона придоби съвсем нов смисъл

...
В последните близо две години думата корона придоби съвсем нов смисъл
Коментари Харесай

Новият остров на Карибско море

В последните близо две години думата " корона " закупи напълно нов смисъл около пандемията от ковид. Дори първоначално, когато незнайните бяха повече от обстоятелствата, марката бира Corona претърпя съществени загуби поради понижено търсене.

Сега обаче обстановката последователно се възстановява, макар че COVID-19 явно няма желание скоро да си върви. А производителят на нискоалкохолната напитка неотдавна разкри огромните си проекти за близкото бъдеще.

През 2022 г чакаме откриването на Corona Island - нов остров в Карибско море край крайбрежията на Колумбия. Той ще посреща гости за ол инклузив седмица, а акцент по време на престоя им ще е върху устойчивия метод на живот и съзнателното ползване. Има и упоритостта до стартирането си да бъде одобрен като първия изцяло резистентен остров без пластмаса за еднократна употреба и с отговорно ръководство на отпадъците.

Желанието на основателите е също така да ни откажат от електронните устройства и да ни накарат да се насладим оптимално, с всички сетива, на прелестната природа. А с цел да се свържем по-добре с нея, на острова ще се предлагат напълно локални артикули. Ще имаме опция и да посетим фермите, където се отглежда всичко.

Островът ще предлага настаняване в обособени бунгала. Помислено е за разнообразни занимания, с които да се разнообразява плажният престой - като уроци по йога, водена медитация или наблюдение на звездите на нощното небе.

" Надеждата ни е, че когато гостите се завърнат вкъщи, да са влюбени в природата и заредени с сила, с цел да бъдат по-добри световни жители в своите общности ", декларира вицепрезидентът на Corona. Защото от компанията знаят, че когато човек обича нещо, той е доста по-отговорен към него. А когато се научи по какъв начин да се грижи за природата, ще му е доста по-лесно да го прави и в всекидневието си.

Засега не е изцяло ясно по какъв начин искащите ще могат да си обезпечат седмица на това райско кътче. Ще има конкурс със спортен темперамент и наддаване за събиране на дарения в изгода на Oceanic Global - организация, която се грижи за опазването на океаните. А пропускът за Corona Island най-вероятно ще е към 50 хиляди $, предава Travel+Leisure.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР